دانش حقوقی خرد انسانی

menu

وکیل سرقت

وکیل سرقت و نحوه عملکرد ایشان

وکیل سرقت همان وکیل متخصص در دعاوی کیفری است که عمده فعالیت خویش را به وکالت در انواع پرونده های کیفری اختصاص داده است. وکیل متخصص جرم سرقت میتواند از ابتدای طرح و اقامه دعوای کیفری همراه شما باشد. هریک از طرفین دعوا و اصحاب پرونده میتوانند به وکیل باتجربه وکالت دهند. چنانچه شاکی نسبت به اخذ وکیل پایه یک دادگستری اقدام نماید، از نخستین مرحله یعنی تنظیم شکواییه تا پایان صدور حکم قطعی از مرحله تجدیدنظر میتواند در پرونده فعالیت نماید. چنانچه متهم از وکیل کیفری استفاده نماید، میتواند در هر مرحله از رسیدگی نسبت به اعطای وکالت اقدام نماید.

 

وکیل سرقت حدی در پرونده کیفری

وکیل سرقت حدی میبایست به کلیه قوانین و مقررات مربوطه اشراف کامل داشته باشد. اثبات جرم سرقت حدی نیاز به تخصص دارد. زیرا شروط ۱۴ گانه ماده ۲۶۸ قانون مجازات اسلامی باید بصورت تجمیع یافته در پرونده کیفری به اثبات برسد. احراز سرقت حدی امری دشوار نزد محکمه میباشد. همچنین اگر وکیل سرقت حدی از ناحیه متهم اعلام وکالت نماید و به دفاع از ایشان بپردازد میبایست بر عدم تحقق شروط مذکور تاکید ورزیده و ذفاعیات خویش را بر مبنای ماده مرقوم و همچنین سایر اوضاع و احوال محقق و مسلم پرونده ارائه دهد. لذا بهترین توصیه به شما عزیزان این است که در پرونده های کیفری خصوصا با موضوع جرم سرقت حدی حتما از دانش و تخصص وکیل متخصص بهره مند شوید.

وکیل در جرایم سرقت تعزیری چگونه عمل میکند؟

سرقت تعزیری دارای مصادیق بسیاری میباشد. مبحث سرقت تعزیری در بخش تعزیرات یعنی کتاب پنجم از قانون مجازات اسلامی مورد قانون گذاری قرار گرفته است. برخی از مصادیق سرقت های تعزیری دربردارنده حالت مشدد و تشدید یافته میباشد. مانند سرقت در شب یا سرقت مقرون به آزار و سرقت مسلحانه. برخی دیگر از مصادیق سرقت تعزیری، دربردارنده سرقت تعزیری ساده است. قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیری نیز دربردارنده تقلیل و کاهش حبس در انواع سرقتهای تعزیری ساده است. وکیل سرقت تعزیری به دلیل تخصص و اشرافی که بر مجموعه قوانین مدون و جدیدالتصویب دارد، میتواند به خوبی به قوانین مربوطه استناد نموده و برای مرتکب جرم تقلیل و کاهش و تخفیف مجازات را خواستار شود.

تتظیم شکواییه توسط وکیل سرقت چگونه است؟

وکیل سرقت میگوید: در برخی از موارد، شاکی قادر به اخذ وکیل دادگستری نمیباشد. بهترین توصیه به این دسته از شکات آن است که از نگارش و تنظیم شکواییه توسط عریضه نویس فاقد دانش و تخصص کافی، اجتناب نموده و تنظیم شکواییه را به وکیل متخصص کیفری واگذار نماید. وکیل مربوطه پس از شنیدن شرح ماوقع از زبان شاکی، پرسش های لازم جهت تنظیم شکواییه دقیق و قانونی را از شاکی میپرسد. پس از دریافت کلیه اطلاعات لازمه، نسبت به تنظیم شکواییه اقدام مینماید. پرواضح است که پس از ثبت شکواییه و در روند رسیدگی به موضوع جرم، میتوانید از مشاوره حقوقی آن وکیل نیز استفاده نمایید.

تنظیم لایحه توسط وکیل سرقت چگونه است؟

پس از اقامه دعوا و تشکیل پرونده کیفری با موضوع جرایم مربوط به سرقت تعزیری یا حدی، پرونده در جریان رسیدگی قضایی قرار میگیرد. نخستین مرحله که یکی از مهمترین مراحل دادرسی نیز میباشد، مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا است. شاکی و متهم میتوانند برای ارائه بهترین دفاع از خویش به وکیل سرقت مراجعه کرده و وکیل برای ایشان تنظیم لایحه نماید. شاکی میتواند با ارسال لایحه مدون از مراجعه به دادسرا اجتناب نماید. همچنین متهم میتواند ضمن حضور در دادسرا اعلام کند که دفاعیات ایشان به شرح لایحه تقدیمی میباشد. نکته: در مواردی که اخذ توضیح از شاکی ضروری میباشد، حضور وی در شعبه دادیاری یا بازپرسی الزامی است. ضرورت حضور شاکی در شعبه در متن ابلاغیه اصداری به اطلاع وی میرسد.